Advertentie van een uitzendbureau opzoek naar technisch personeel

Een aantal jaar geleden reageerde ik op een advertentie van een uitzendbureau dat opzoek was naar technisch personeel. Nadat ik een intake gesprek had gekregen ging ik samen met de intercedent van het uitzendbureau naar het bedrijf toe om de werknemers en leidinggevenden te ontmoeten.

Het bedrijf waar ik kwam te werken had zich gespecialiseerd in het aanleggen van internet, data en telecommunicatie netwerken en had daarvoor een aantal monteurs alstechnisch personeel in dienst. Ik werd aangesteld voor de functie van hulpmonteur en ik ging vervolgens met een ervaren monteur mee. We reden dan met een busje naar de opdrachten toe. De werkzaamheden vonden door het hele land plaats en de klussen waren heel veelzijdig.

In mijn periode bij dit bedrijf heb ik onder andere bekabeling voor internet en telefonie aangelegd in hotels en bedrijfspanden. We installeerden daarnaast ook regelmatig beveiligingskastjes bij data en communicatie units in diverse wijken door het hele land. Die beveiligingskastjes monteerden we eerst zelf in de werkplaats van het bedrijf. In mijn functie als hulpmonteur heb ik bij dit bedrijf veel geleerd over techniek.