Bestel jouw kerstpakketten 2016 via deze aanbieder

kerstpakketten 2016Het samenstellen van een kerstpakket is iets wat ik voor mijn baas elk jaar moet doen. Zelf vindt ik dit dan ook enorm leuk om te doen. Het liefst bepaal ik zelf wat er in het pakket komt, echter heb je deze mogelijkheid niet altijd. Omdat we vorig jaar hier niet tevreden over waren bij de betreffende leverancier, zijn wij dus overgestapt. Of eigenlijk nog niet helemaal, wij hebben hier tenslotte nog geen kerstpakketten 2016 besteld. Om toch een proefbestelling te ontvangen hadden wij hier iets anders besteld. Dit was namelijk en rituals- en wellnesspakket. Dit om te kijken of alles naar wens is qua levering in inhoudt. Ik kan jullie inmiddels verklappen dat alles perfect verliep.

De website heet dus kerstpakkettenplaza.nl

Ik ben dan ook benieuwd of jullie hier al bekend mee zijn? Binnen mijn netwerk zijn er meerdere bedrijven die hier reeds producten afnemen of dat van plan zijn zoals de kerstpakketten 2016. De reden waarom wij hier dus niet eerder voor gekozen hadden, was omdat wij hiervoor een andere leverancier hadden. Na onze proefbestelling van het wellnesspakket kan ik eerlijk bekennen spijt te hebben dat wij hier niet eerder klant zijn geworden. De service hier is namelijk uitstekend, hetzelfde geldt voor de levering. Dit is naar mijn mening dan ook nog een van de weinige bedrijven waarbij service hoog in het vaandel staat. 

kerstpakkettenplaza.nl

Indirect steun je ook goede doelen

foodpakketWanneer jij bij kerstpakkettenplaza.nl een kerstpakket afneemt, steun je hier automatisch goede doelen mee. Deze firma houdt zich bezig met mens en milieu en steunt hierdoor meerdere projecten. Op deze manier draag jij dus ook jouw steentje bij.