Dankzij de digitale ontwikkelingen kun je nu ook hout via het web bestellen

 images

Als je op zoek bent naar bouwmaterialen zoals hout, dan heb ik een echt goede tip voor je – kijk dan namelijk eens op de website van Pontmeyer. Het fijne aan de revolutie die zich voltrokken heeft in het digitale tijdperk is dat er allerlei neveneffecten aan verbonden zijn, te weten de mogelijkheden alles wat je maar kunt bedenken op het web te bestellen. Voor mij is dit echt voordelig, aangezien ik geen auto heb en ik anders het vervoer zou moeten regelen. Dat houdt in dat ik anderen er dus mee moet lastigvallen in plaats van het zelfstandig geregeld te hebben. Veel liever liet ik het hout dus bij me aan de deur bezorgen opdat ik er zelf direct iets mee kon en ik anderen niet om gunsten hoefde te vragen. Voor mij dus echt ideaal dat het digitale tijdperk ook dit soort dingen met zich meebrengt. Zonder zelf mobiel te zijn is het voor mij dus alsnog geen moeite om alles in huis te klussen zoals ik dat zelf wil en dat biedt precies het soort mogelijkheden dat ik verlangde.