De mooiste gietvloer haal je bij Van Hollandse Bodem

Bent u op zoek naar een mooie gietvloer met een uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij Van Hollandse Bodem op het juiste adres! Al meer dan 20 jaar lang leveren zij  gietvloeren waarbij alle werkzaamheden in eigen beheer zijn uitgevoerd. Zo kunnen zij u garanderen dat zij u hoog geëiste kwaliteit gietvloeren kunnen leveren. Van Hollandse bodem levert de beste gietvloer en microcement voor u.

IMG-20170704-WA0002-1200x1200

Van Hollandse bodem werkt met passie voor gietvloeren en daarom hebben zij altijd een perfect resultaat. Samenwerken met de klanten staat daarom ook centraal. Zo is aandachtig luisteren belangrijk als u de kleur, materialen en budget wilt bespreken. Van Hollandse bodem geeft u altijd eerlijk advies en zij vertalen dit naar de vloer van uw dromen!

Door alle gietvloeren die inmiddels gemaakt zijn, kunnen zij zichzelf inmiddels gietvloer-experts noemen. Zij kennen de beste materialen, de werking van een gietvloer op elke ondergrond, het samenstellen van kleuren maar ook de oneindige mogelijkheden van de vloeren. Wilt u een vloer kopen bij Van Hollandse Bodem? Dan kan ik u garanderen dat u een prachtige vloer hebt en er zeker jarenlang plezier van zult hebben.

logo_vanhollandsebodem

Waarom een gietvloer kopen bij Van Hollandse Bodem?

  • Meer dan 20 jaar ervaring in het maken van gietvloeren.
  • Zij luisteren aandachtig naar uw wensen en leveren daarom altijd uw droomvloer.
  • Zij geven eerlijk advies.
  • Voeren alle werkzaamheden zelf uit voor een zeer hoog geëiste kwaliteit.
  • Laat u inspireren door de totale collectie gietvloeren en de deskundige adviseurs van Van Hollandse Bodem.