Voor mijn werk reis ik regelmatig heen en weer tussen Eindhoven en Stockholm

Voor mijn werk reis ik regelmatig heen en weer tussen Eindhoven en Stockholm. Deze stad – ook wel het Venetië van het Noorden genoemd – is naar mijn mening één van de mooiste steden van de wereld. Ik kom er dan ook ontzettend graag, maar waar ik nog liever kom, is thuis. Voordat ik thuis ben moet ik echter nog wel met de taxi naar huis. De taxi die van Eindhoven Airport vertrekt is voor mij een ideale uitkomst.

Naast de terminal staan de taxi’s al klaar. Dit is ideaal, omdat ik na een drukke werkreis niet nog eens ver moet lopen naar een taxistandplaats. Als ik met taxi Eindhoven Airport reis, weet ik bovendien zeker dat ik tegen een scherpe prijs op mijn bestemming arriveer.

Wanneer ik vanaf huis of vanaf kantoor naar het vliegveld vertrek, kan ik vooraf eenvoudig een taxi reserveren die mij thuis of vanaf kantoor komt ophalen en op het vliegveld afzet. Dit is tot nu toe ook altijd naar tevredenheid verlopen: snel, voordelig en altijd een vriendelijke chauffeur in de taxi richting Eindhoven Airport.