zanger entertainer op mijn bruiloft

Het was een hele belevenis. We zijn onlangs getrouwd en ik wou een live act op mijn trouwfeest. Ik had nog daar geen enkele ervaring mee. We kenden ook geen zanger entertainer in onze vrienden kring. Daarom besloten we enkele maanden voor onze bruiloft op zoek te gaan. Na enige tijd en genoeg informatie bijeen gezocht te hebben op het internet, hadden we de geschikte entertainer gevonden. Hij zingt verschillende stijlen en voor alle leeftijden.

We hebben op onze avond alles aanbod gehad, van Nederlandstalige slaghers tot oldies, zo heeft iedereen op het feest zich enorm goed geamuseerd. Er zijn zelfs mensen naar het adres van de zanger komen vragen, zodat ze hem ook voor hun feest konden boeken.

Wat mijn mooiste dag van mijn leven moest worden is dan ook uitgekomen, mede door het succes van de zanger. Als ik er nog aan denk komt er kippenvel op mijn armen te staan. Ik ga de zanger in de toekomst nog volgen. Ik ben fan van hem geworden en vindt het spijtig dat ik hem nooit eerder had ontmoet.